Sport

2019.03.26. 13:43

Egymás ellen az amatőr és az igazolt játékosok

Debrecen - Olyan versenyt tartottak az asztaliteniszezőknek, amelyre tíz éve nem volt példa.

Debrecen - Olyan versenyt tartottak az asztaliteniszezőknek, amelyre tíz éve nem volt példa.

Várakozáson felül sikerült a nemrégiben első ízben megrendezett Decathlon Asztalitenisz Kupa. A DE Asztalitenisz Edzőközpont terme zsúfolásig megtelt amatőr és igazolt játékosokkal. Tíz asztalon pattogott a labda egész nap. Az első ízben meghirdetett családi versenyre 14 família apraja, nagyja jelentkezett. Érdekesség, hogy ilyen számot Debrecenben az elmúlt 10 évben nem rendeztek. Végül Márföldi István (nagypapa) unokájával az oldalán szerezte meg az első helyet. Második lett az Andrási család, a bronzérem a Gacsályi családé lett.

A verseny szervezői nem tettek különbséget amatőr és igazolt játékosok között, mindenki egy rendszerben indult. Ugyanakkor a magasabb szinten sorolt asztaliteniszezők úgynevezett pontelőnyt adtak a lejjebb rangsorolt játékosoknak. Egyéniben Balázs Bence bizonyult a legjobbnak, ezüstöt szerzett Bán Gergely, a dobogó harmadik fokára pedig Andrási Zoltán állhatott fel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!