Sport

2019.03.12. 13:57

Csattanós választ adna a Juventus hazai pályán

Manchester - Újabb izgalmas mérkőzésekkel kecsegtet a BL kedden este.

Manchester - Újabb izgalmas mérkőzésekkel kecsegtet a BL kedden este.

Két mérkőzéssel folytatódik kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágós szakasza: a Juventus kétgólos hátrányban fogadja az Atlético Madridot, míg a Manchester City idegenbeli győzelem (3–2) után játszhat otthon a Schalkéval. Mindkét meccset 21 órától rendezik, előbbit az M4 Sport, utóbbit a Spíler2 TV adja élőben.

Nem sokan számíthattak arra, hogy a Juve 2–0-ra kikap az Atlético gárdájától. A spanyolok ellen köztudottan nehéz játszani, a Ronaldóval rohamozó olasz egyletnek össze kell kapnia magát, ha fordítani szeretne. „Mindenki tudja, hogy az ellenfél egy erős csapat, amely nagyon jól védekezik, kevés kockázatot vállal és kontrajátékot játszik, de készen állunk, s minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy legyőzzük. A labdarúgás ilyen, nem számítottunk arra, hogy 2–0-ra elveszítjük az első mérkőzést, szeretnénk csattanós választ adni!” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo a JTV-n.

A Schalke és a City három héttel ezelőtti összecsapása óta a németek háromszor is kikaptak, míg az angol csapat a Ligakupa döntőjét és mindhárom meccsét megnyerte a PL-ben. Domenico Tedesco alakulata a 14. helyen áll a bajnokságban, Pep Guardioláék viszont időközben visszavették az első pozíciót.

Mindkét párharc lefutottnak látszik, ám annak tudatában, hogy mik történtek eddig a BL-nyolcaddöntők visszavágóin, bármi megtörténhet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!