Sport

2019.02.13. 18:56

Szenzációs: újabb tízpontos gyakorlat az elbűvölő tornászlánytól

USA - Katelyn Ohashi idén már másodszor nyűgözött le mindenkit: még egyszer előadta az egész világon végigsöprő táncos-bulis számát.

USA - Katelyn Ohashi idén már másodszor nyűgözött le mindenkit: még egyszer előadta az egész világon végigsöprő táncos-bulis számát.

Az UCLA egyetem sportolója a második tízpontos teljesítményét abszolválta a szezonban múlt vasárnap - írja a Bleacher Report. Ezen a tornaversenyen is ő lopta el a showt, talajgyakorlatára az Alaska Airlines Arena több mint hétezres közönsége előtt kapott maximális pontszámot a zsűritől.

„A közönség energiájából táplálkozom” - nyilatkozta a legutóbbi hibátlan teljesítménye után Ohashi Blake Richardsonnak, a Los Angeles Times újságírójának, majd megjegyezte: a családja is csodálatos volt, és mindenben támogatta. Richardson szerint egyébként nagyjából 30 családtag drukkolhatott a tornászlánynak a közönség soraiban, szóval a sportoló finoman szólva sem az a típus, aki lámpalázas lesz pár rokon jelenlététől.

Ohashi előző tökéletes pontszámú gyakorlata pár hete söpört végig az interneten, az eredeti videót már több mint 100 milliószor látták.


[related-post post_id="4108346"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!