Sport

2018.09.09. 13:25

Még közelebb a futballhoz

Debrecen - Több mint ezren vettek részt A Futball Éjszakáján a Nagyerdei Stadionban.

Debrecen - Több mint ezren vettek részt A Futball Éjszakáján a Nagyerdei Stadionban.

Idén rendezték meg első alkalommal A Futball Éjszakája elnevezésű programsorozatot országszerte, s ebből természetesen Debrecen, illetve a DVSC sem maradhatott ki pénteken este.

Az esemény már késő délután elkezdődött, a Nagyerdei Stadion körül asztalitenisz- és dartsbemutató zajlott, de lehetett Xbox-ozni is, ahogyan a szurkolói bolt is kedvezményekkel várta a látogatókat. A programot alacsony áron lehetett megtekinteni, érte pedig támogatói jegyet kaptak a nézők, melynek bevételét a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számlájára utalták át.

Csillogó szemmel

A nemes cél tehát adott volt, de az est pozitív hozadéka volt az is, hogy a foci, és természetesen a lokisták is még közelebb kerülhettek a közönséghez, nem utolsó sorban a gyerekekhez.

Jó volt látni, hogy a kicsik milyen őszinte rajongással közelítettek a debreceni futballistákhoz, milyen örömet okozott nekik, ha szert tehettek egy aláírásra a kedvencektől, vagy éppen az olyan egykori nagyságoktól, mint Sándor Tamás, Bogdanovics Igor vagy Bücs Zsolt.

A stadiontúra, a gálameccsek, a közös fotózkodás mind-mind azt a célt szolgálta, hogy a sportág szereplői népszerűsítsék ezt a csodálatos játékot.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!