Sport

2018.06.28. 14:52

Teljes a döbbenet Németországban

Debrecen - Nagy volt a fociláz a németeknél, akiket most sokkolt a válogatott korai kiesése.

Debrecen - Nagy volt a fociláz a németeknél, akiket most sokkolt a válogatott korai kiesése.

A Nationalelf szerdai világbajnoki kudarca után kaptuk telefonvégre a debreceni Ölveti Blues Band oszlopos tagját, Ölveti László énekest, aki éppen Németországban tartózkodott. A zenész elmondta, az ország futballszurkolóit valósággal sokkolta a válogatott búcsúja a világbajnokságtól.

Nem hiszik el

– Amíg zajlottak a csoportmeccsek, addig teljes focilázban égett az ország, a sörözők és a szurkolói parkok megteltek a németek találkozói idejére. Az autókon és az épületeken ott voltak a nemzeti lobogók, tiszta őrület volt. Most, hogy a világbajnoki címvédő váratlan kudarcot vallott, és minden idők legrosszabb vébészereplését vitte véghez, óriási a döbbenet Németországban. Szinte el sem hiszik, hogy ez megtörténhetett, az internetes újságok máris nekiestek a válogatottnak és Joachim Löw szövetségi kapitánynak – nyilatkozta az ismét aktív Ö.B.B frontembere.

Az énekes elmondta, az idei világbajnokságot nem tudja napra készen figyelemmel kísérni elfoglaltságai miatt, korábban jobban képben volt az erőviszonyokat illetően. – Azonban a múlt héten otthon voltam Magyarországon, akkor szinte az összes mérkőzést láttam. Számomra meglepő volt az argentinok „kicentizett” továbbjutása, tőlük sokkal többet vártam előzetesen. A spanyol együttes esélyes a végső győzelemre is, de mintha nem lenne már annyi nagy egyéniség a keretükben, mint az utóbbi években. No és Sergio Ramosék sem voltak túl meggyőzőek az utolsó csoportmeccsükön, igencsak vért izzadtak Irán ellen. Jósolni nem tudok, de remélem, jó meccseket látunk a hátralévő hetekben!

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!