Sport

2018.06.09. 22:13

"Örülünk, hogy az utolsó meccsen jól játszott a csapat"

Hajdú-Bihar - Lássuk, milyen eredmények születtek a megye II focibajnokság északi csapatainál!

Hajdú-Bihar - Lássuk, milyen eredmények születtek a megye II focibajnokság északi csapatainál!

Létavértes SC 97–Egyeki SBSE 0–4 (0–0)

100 néző, vezette: Dávid A. (László J., Puskás Z.)

Létavértes: Fekete S. – Jónás D. (Karászi F.), Budai Sz., Szabó Zs., Laczkó I., Mázló D., Máté F., Balogh K. (Horváth S.), Tóth L., Bakó L., Demján J. Edző: Kontor Gábor.

Egyek: Pap Z. – Vadász B., Lipták M. (Balogh M.), Zsólyomi D., Torma S., Farkas Cs. (Czikora K.), Len Sz., Csala R., Farkas Z., Farkas L., Újvári K. (Len Á.) Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Farkas Z.(3), Torma S. Jók: Szabó Zs., Demján J., Laczkó I., illetve Farkas L., Zsólyomi D., Farkas Z. Ifi: 7-2.

Kontor Gábor: Először is gratulálnék az ifi csapat bronz érméhez és a gólkirályi címhez. Másodsorban örülünk, hogy vége a bajnokságnak. Sajnálom, hogy a második félidőben szétestünk. Jó pihenést minden futballban tevékenykedő embernek.

Farkas Zoltán: Magabiztos győzelem. Sajnálom, hogy lecsúsztunk a dobogóról. A közösségünk irigylésre méltó. Köszönjük a teljes stábnak és a vezetőknek, a szurkolóknak az egész éves munkát. Feltöltődünk és visszatérünk, hogy újrakezdjük.

Tiszacsegei VSE–Újszentmargitai GYSE 0–3 (0–2)

50 néző, vezette: Pál G. (Pallai Zs., Kövér F.)

Tiszacsege: Gréz K. – Boris Sz., Csurgó Á., Répási Gy., Csernik J., Tamon R. (Rácz L.), Simon Z., Katona Cs. (Vaji D.), Rézműves G., Kovács A., Baranyi Cs. Edző: Sallai Szabolcs.

Újszentmargita: Áfra T. – Visegrádi D., Burkó Z., Puzsár A., Lakatos T., Bozsányi T., Draveczky L., Visegrádi P., Szabó I., Zsiga R., Rédai N. Edző: Varga Gábor.

Gól: Bozsányi T. (2), Lakatos T. Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 12-0.

Sallai Szabolcs: Hatalmas gratuláció az ifi csapatnak a bajnoki címhez. Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik bármilyen formában segítették a csapatot a szezon folyamán. Külön köszönném Bagdi Sándor elnök úrnak az egész éves munkáját és kívánok mindenkinek nagyon kellemes nyári szünetet.

Varga Gábor: Szeretném megköszönni a csapatnak, hogy születésnapi ajándékként győzelemmel köszöntöttek meg. Köszönöm az elnökünknek Sugár Csabának, hogy mindvégig kitartott a csapat mellett és nagy csalódás számomra, hogy az önkormányzat teljesen hátat fordított a csapatnak. Még egyszer gratulálok mindenkinek és jó pihenést kívánok a sportban résztvevő újságíróknak, vezetőknek és játékosoknak és mindenkinek.

Görbeházi K.S.E.–Józsa SE 0–6 (0–1)

vezette: Horváth G. (Pocsai G., Gálfi F.)

Görbeháza: Barkó S. – Csele G., Szabó Cs. (Halász Á.), Toronyai L., Varga B., Fábián Sz. (Szilágyi K.), Tóth P., Ilyés Z., Siket Gy., Pók D. (Ronkovics T.), Kurucz L. (Kiss S.) Edző: Ronkovics Tamás.

Józsa: Goron B. – Ale M., Szilágyi I., Dr. Valóczki J. (Vecsei J.), Bazsó O., Papp R., Szabó M., Borbíró D., Bucskó I., Kalina L. (Iványi Á.), Brehószki B. Edző: Szabó László.

Gól: Brehószki B.(3), Borbíró D.(2), Iványi Á. Jók: Goron B., Brehószki B., Ale M. Ifi:.

Ronkovics Tamás: Az eredmény hűen tükrözte az egész éves eredményünket. Sajnos az eredmény reális volt. Örülök, hogy ennek a bajnokságnak végre vége lett.

Szabó László: Örülünk, hogy az utolsó meccsen jól játszott a csapat. Az ifi csapatnak gratulálunk és bízunk benne hogy jövőre előrébb végzünk.

Bocskai SE Vámospércs–Pentafrost Nyírmárton 3–3 (0–0)

100 néző, vezette: Szűcs L. (Kriston T., Dobi Zs.)

Vámospércs: Kolompár J. – Vincze V. (Balogh S.), Kolompár K., Kiss T., Kolompár R., Tóth G. (Jónás S.) (Sándor K.), Kiss I. (Nánási D.), Kovács Gy. (Pólyik D.), Károlyi A., Szabó K., Garai G. (Führer L.) Edző: Oláh Sándor.

Nyírmártonfalva: Bodnár S. – Tóth T., Szemán B., Havrilla I. (Kiss G.), Tóth 2T., Jónizs A., Tóth G., Szamán T., Szemán N. (Bálega Cs.), Szemán B., Konyári S. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Nánási D., Kolompár R., Balogh S., illetve Tóth 2T., Szemán B., Konyári S. Jók: Szemán B., Szemán B. Kiállítva: Kiss T. Ifi: 2-5.

Oláh Sándor: Emberhátrányban elfogadhatóan játszottunk. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a játékot.

Konyári Sándor: Mint a mai tét nélküli meccsen is és akár csak a szezon második felében bebizonyosodott, hogy valami elveszett, valami hiányzik. A képlet viszont nem túl sok ismeretlenes. A megoldást mindenki tudja. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez és Tóth 2Tamásnak a gólkirályi címéhez. Köszönöm az elnök munkáját, a támogatóink segítségét, az igazi szurkolóinknak az állandó biztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!