Sport

2018.03.13. 13:35

Futóverseny, nem csak futóknak!

Debrecen - Nagyszerű csapatépítő program is lehet a CRAZY5K – a felfújható akadályfutó-verseny.

Debrecen - Nagyszerű csapatépítő program is lehet a CRAZY5K – a felfújható akadályfutó-verseny.

Idén először rendezik meg a CRAZY5K futóversenyt Debrecenben, az eseményre május 12-én kerül sor. A viadalon tavaly Budapesten több mint négyezer-ötszázan vettek részt, jelezve, hogy igen nagy igény van egy kis bohóckodásra a dolgos hétköznapok végén. A CRAZY5K futás alapjai Amerikába nyúlnak vissza, napjainkra az alapító cég Olaszországban, Ausztriában és Magyarországon is szervez versenyeket.

Újra gyerek lehet

A verseny lényege, hogy egy 5 km hosszú pályán tíz hatalmas felfújható akadály van elhelyezve, melyek közül a legnagyobb, az UPS and DOWNS 46 méter hosszú és 8,5 méter magas. Itt mindenki újra gyereknek érezheti magát, hiszen rengeteget csúszdázhatnak és ugrálhatnak a különböző akadályokon, húzhatják, vonhatják egymást a célba érkezés és a győzelem reményében a vállalkozó kedvűek. A debreceni eseményre a szervezők legalább kétezer versenyzőt várnak, nem csak aktív sportolókat, olyanokat is, akik csak egy szórakoztató program részesei szeretnének lenni. Mindenkinek a nyakába egyedi, pörgős érem kerül és gazdagabb lesz egy pólóval is. Nevezni nyolc év, és 130 cm felett lehet. Bővebb információ található a www.crazy5k.com honlapon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!