Sport

2017.11.17. 17:01

DVSC-TVP: nem lehetetlen a Craiova elleni küldetés

Debrecen - Hajduch Csenge elmondta, elszántak, pontosan tudják, mi forog kockán.

Debrecen - Hajduch Csenge elmondta, elszántak, pontosan tudják, mi forog kockán.

Az EHF Kupa csoportkörébe jutásért mérkőzik meg vasárnap 18.15-től a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a DVSC-TVP (élőben a Hajdú Online-on), mely a román Craiova csapatával szemben harcolhatja ki ezt. Múlt hétvégén játszották le a párharc odavágóját, akkor a hazaiak 24–19-re tudtak nyerni. A helyzet tehát nem egyszerű, de nem is lehetetlen, annál is inkább, mert a debreceni kézis lányok nagyon elszántak, tovább akarnak jutni a harmadik selejtezőkörből.

Hét közben egy bajnoki találkozó is várt a Lokira – az első félidőben jól tartotta magát Dunaújvárosban a hajdúsági egylet, a végére azonban elfogytak a piros-fehérek, így 24–18-ra alulmaradtak. – Kétségkívül elfáradtunk a meccs végére, fejben is, illetve erővel sem bírtuk már, sokat hibáztunk ziccerben – emlékezett vissza a bajnokin jól teljesítő Hajduch Csenge. Véleménye szerint tényleg jobb volt a produkciója, mint eddig, ám megjegyezte, ennél többre is képes, amit már vasárnap megmutatna.

Mindent egy lapra

Tone Tiseljnek ezúttal is több hiányzóval kell, sajnos, számolnia, viszont van, amivel lehet pótolni a sérülteket, és ezt maguk a játékosok is jól tudják. – Jó kis mérkőzésre számítok, amelyen valószínűleg szuper hangulat lesz, alig várjuk, hogy a remek közönségünk előtt játszhassunk és bizonyíthassunk. Nem lehetetlen feladat mínusz ötről felállni, van bennünk annyi, hogy ezt véghez vigyük. Mindent fel kell tennünk egy lapra, és küzdeni a végsőkig. Az elszántsággal nincs baj, tisztában vagyunk vele, mi forog kockán, folytatni akarjuk kupaszereplésünket, ehhez pedig muszáj nyernünk. Védekezésben, valamint támadásban is többre lesz szükség, illetve lényegi kérdés, mennyire tudjuk betartani a szakmai stáb utasításait – vélekedett a Loki átlövője.

A romániai derbin többen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Craiova együtteséből: a kapusuk, Dumanszka mellett Nikolics, Pricopi, Ardean-Elisei és Florianu is kiemelt figyelmet érdemel majd. Ahogy azt már többször bizonyították, a mienk erőssége a csapategységben rejlik, így most is arra lesz szükség, hogy egymást segítve, egymásért küzdve harcoljanak.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!