Sport

2017.11.10. 12:57

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: vezéráldozattal járt a tesztmeccs

Balmazújváros - A Ferencvárossal és a Videotonnal is megmérkőzött a Balmazújváros.

Balmazújváros - A Ferencvárossal és a Videotonnal is megmérkőzött a Balmazújváros.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő alakulata a bajnoki szünetet sem láblógatással tölti, Horváth Ferenc tanítványai csütörtökön két felkészülési mérkőzést is vívtak. A hajdúságiak a Videoton második csapata ellen 0-0-s döntetlenre végeztek. A klub beszámolója alapján az újonc több ígéretes helyzetet dolgozott ki a meccsen, sőt, a játékvezető két vitatott szituációban sem ítélt büntetőt nekik. A Vidivel vívott találkozón elsősorban azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat a szakmai stáb, akik a bajnokságban eddig kevesebbszer jutottak szóhoz.

A keret másik fele a Ferencvárossal mérte össze az erejét a fővárosban. Az összecsapás elején Horváth László egy ütközést követően szenvedett orrsérülést, a hálóőrt Pogacsics Krisztián váltotta. A zöld-fehérek végül Lovrencsics Balázs találatával tudták 1–0-ra felülmúlni Sigér Dávidékat.

Horváth Ferenc a balmazfoci.hu weboldalnak elégedetten összegezte a látottakat. A tréner szerint mindkét meccsen jól játszottak, valamint nagyot küzdöttek.

Szomorú közjáték

Kellemetlen incidens árnyékolta be a balmazújvárosiak Diósgyőr elleni bravúrsikerét (2–1). A csapat közleményében arról írnak, hogy az egyik futballista feleségét a miskolci drukkerek inzultálták. A tájékoztatás szerint a lefújás után az egyik labdarúgó odaszaladt a hazai szurkolóknak fenntartott szektorhoz, ahol a párja foglalt helyet. Ezt követően a borsodi szimpatizánsok nekiestek a játékosnak és a hölgynek. A kommünikében megjegyezték, nem értik, miért nem biztosítottak külön részt a hozzátartozóknak.

Az esettel kapcsolatban lapunk megkereste a piros-fehéreket. Demkó Norbert elárulta, olvasták az újvárosiak közleményét, de nem akarnak üzengetni a sajtón keresztül, a színfalak mögött szeretnék rendezni a dolgokat. A DVTK sajtófőnöke hozzátette, a két klub között jelenleg is zajlanak az egyeztetések.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!