Sport

2017.10.23. 17:20

DVSC: a háromszázados hátvéd sajnálja az elhullajtott pontokat

Debrecen - Különleges hangulatú találkozóra került sor szombaton délután a Nagyerdei Stadionban, ugyanis a kettős rangadó keretében DVSC-Haladás, illetve DVTK-Honvéd összecsapást rendeztek.

Debrecen - Különleges hangulatú találkozóra került sor szombaton délután a Nagyerdei Stadionban, ugyanis a kettős rangadó keretében DVSC-Haladás, illetve DVTK-Honvéd összecsapást rendeztek.

A Loki annyival esélyesebb volt az alsóházban tanyázó ellenfelénél, hogy már-már gyanús volt, hogy nem fog nyerni a Debrecen.

Ennek megfelelően kezdett a Szombathely, a fiatal Kiss Tamás már a 3. percben megszerezte a vezetést, jó adag hideg zuhanyt megnyitva a cívisvárosiak feje fölött.

Innentől nekidurálta magát a DVSC, de igazán komoly ziccerig nem jutott Herczeg András alakulata, hamar lecsengett az első játékrész.

A félidőben kettős cserére szánta el magát Herczeg mester, Mengolo és az agyrázkódást szenvedett Sós helyére Haris Tabakovic és Könyves Norbert állt be, ezzel jócskán megélénkült a piros-fehérek játéka.

Hogy tetéződjön a baj: a középső védő, Szatmári Csaba jelezte, hogy meghúzódott a combja, helyét a 301. meccsét játszó Mészáros Norbert vette át.

- Ha visszanézek a pályafutásomra, mindenképpen több a jó benne, mint a rossz - fogalmazott Mészáros. - Amikor futballozni kezd az ember kisgyerekként, akkor bajnok, és válogatott akar lenni, ez mind megadatott nekem.

A másfél esztendős eltiltásomra pedig úgy tekintek, hogy valamiért annak is meg kellett történnie. Fájlalom, de így alakult, holott nem érdemeltem ezt a sorstól”

- fogalmazott Mészi.

A védő mintegy 35 percet játszott az 1-1-re végződött találkozón. - Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan be kell állnom, de ez a dolga a kispadon ülőknek. Remek iramú második félidőt produkált a csapat, mindent megtettünk, hogy begyűjtsük a három pontot. Sajnos,nem úgy kezdődött a meccs, ahogyan szerettük volna, de azt meg kell jegyeznem, hogy rendkívül szervezett, és kellemetlen ellenféllel találkoztunk. Fürgék, mozgékonyak voltunk, ennek ellenére megnyerhettük volna a mérkőzést, ha Tabakovic a 87. percben értékesíti ziccerét. Ez most ennyire volt elég, kár érte - mondta a Hajdú-bihari Naplónak Mészáros Norbert.

HBN


[related-post post_id="3657962"]

[related-post post_id="3656118"]

[related-post post_id="3655964"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!