Sport

2017.09.02. 11:40

DVSC: Djelmic már nem kell

Debrecen - Az <a href="http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-egy-legiossal-csokkent-a-keret-a-napokban-2589439" target="_blank">országos sportnapilap internetes oldala</a> úgy tudja, a DVSC szerződést bontott a boszniai Ognjen Djelmiccsel, aki már a tavaszi szezonban sem készülhetett az első kerettel (három bajnokin az NB III-as tartalékcsapatban, a DVSC II-ben lépett pályára), de a szerződése még élt.

Debrecen - Az országos sportnapilap internetes oldala úgy tudja, a DVSC szerződést bontott a boszniai Ognjen Djelmiccsel, aki már a tavaszi szezonban sem készülhetett az első kerettel (három bajnokin az NB III-as tartalékcsapatban, a DVSC II-ben lépett pályára), de a szerződése még élt.

Állítólag az elmúlt hetekben azonban megtörtén az elválás, Djelmic belátta, hogy nem kerülhet vissza az első csapatba, ezért közös megegyezéssel távozott. Szintén távozik a klubtól a sérült nigériai csatár, Derick Ogbu Chuka, ezt már hivatalosan is bejelentették.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!