Sport

2017.03.10. 17:35

A kedvenc ellenlábasuk vár a balmazújvárosiakra

Balmazújváros - Vachtler Csaba a gyengébb tavaszi start ellenére nem becsüli le a csákvári egyletet.

Balmazújváros - Vachtler Csaba a gyengébb tavaszi start ellenére nem becsüli le a csákvári egyletet.

Ha a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatának van egy olyan listája, amelyen a kedvenc ellenfelek szerepelnek, az Aqvital FC Csákvár biztosan előkelő helyet foglal el a rangsorban. A hajdúságiak eddig öt alkalommal csaptak össze a Fejér megyeiekkel a másodosztályú bajnokságban, a mérlegük öt győzelem, legutóbb augusztusban Papp Ferenc és Kovács Ádám góljaival 2–0-ra diadalmaskodtak hazai környezetben.

Feczkó Tamás tanítványainak a hatodik siker megszerzésére vasárnap 17 órától nyílik lehetőségük, a két gárda Csákváron feszül egymásnak az NB II. 24. fordulójában. Ellentétes előjelekkel várhatja a két alakulat a hétvégi ütközetet, hiszen a táblázat harmadik helyén álló újvárosiak eddig mindkét bajnokijukat behúzták 2017-ben, ezzel szemben a 15. pozíciót birtokló Vincze István legénysége zsinórban három elbukott meccsel a háta mögött várja a kezdő sípszót.

Zsiga kidőlt

– Nem volt egyszerű dolgunk egyik tavaszi győzelmünk során sem, hiszen ellenfeleink betömörülő védekezést választottak ellenünk, ennek ellenére szerencsére sikerült feltörnünk mind a szegediek, mind a cigándiak hátsó alakzatát. Ugyan nincs jó formában a Csákvár, nem számítok könnyű összecsapásra. Riválisunk mindig a támadó futballt favorizálta, általában a lapos passzokat erőlteti, szerintem ezen a mentalitásán nem változtat vasárnap sem. Azt nem tudom, hogy az eredménytelenség hogyan hat majd rájuk, fel is tüzelheti őket a gyengébb rajt, ám kissé el is bizonytalanodhatnak ettől. Nekünk a saját dolgainkra kell figyelni, természetesen a három pont begyűjtése, egyúttal jó sorozatunk folytatása a célunk. Sajnos Zsiga Ervinre nem számíthatunk, a bokájával vannak problémái, így ő egy ideig biztosan nem lesz bevethető – adott helyzetjelentést Vachtler Csaba a Hajdú-bihari Naplónak.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!