Sport

2017.02.23. 08:56

Hengereltek a debreceniek, újra a DHK-nál az előny

Debrecen - Esélyt sem adott ellenfelének a Debrecen, és kiütötte a Brassót.

Debrecen - Esélyt sem adott ellenfelének a Debrecen, és kiütötte a Brassót.

Jó hírt kaptak a DHK korongozói a szerdai MOL Liga-negyeddöntő előtt, ugyanis kiderült, hogy a Brassó elleni párharc első felvonásaként lejátszott mérkőzés eredménye, a 6-3-as győzelmük, a vendégek óvása ellenére érvényben marad. Az ASC a múlt héten amiatt vétózta meg a pályán kialakult végeredményt, mert a szlovák játékvezetők késése miatt csak 55 perccel később kezdődött el az összecsapás, ám a szövetség helyt adott a debreceniek fellebbezésének.

A döntés azt jelentette, hogy a vetélkedés összesítésben 2–2-ről folytatódott a Debreceni Jégcsarnokban. A DHK rögtön nekiugrott ellenfelének, ennek következtében már a 16. percben négy góllal vezetett Godó, Vaszjunyin, Dudas és Schultz jóvoltából. Nem sokkal ezután Brown és Hári találata már előrevetítette a kiütést. Csak szépíteni tudtak a vendégek, így 6–1 lett a végeredmény.

HBN


Az MJSZ elnöksége megsemmisítette a Versenybírósági Bizottság korábbi döntését, így a DHK és a Corona Brassó párharca 2-2-re áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!