Sport

2016.12.31. 10:01

Nyolcat hintett a DHK a galaci csapatnak

Debrecen - Martin Saluga három gólt lőtt a románoknak az év utolsó mérkőzésén.

Debrecen - Martin Saluga három gólt lőtt a románoknak az év utolsó mérkőzésén.

Retro bulival megspékelt MOL Liga összecsapást láthattak mindazok, akik péntek este kilátogattak a Debreceni Jégcsarnokba. A szervezők sörrel, virslivel és dudával várták a szurkolókat, míg a pályán a Debreceni Hoki Klub és a Dunarea Galati feszült egymásnak. A tabellán a hazaiak egy hellyel előzték meg a román riválist, ám a vendégek az utóbbi hetekben nagy formajavuláson mentek keresztül, így egyáltalán nem volt előre lefutott a meccs.

A hazaiak nekirontottak ellenfelüknek, a 3. percben már vezettek Molnár Dávid révén, majd még Szadikov és Saluga is bevette a román kaput az első játékrészben. A középső harmadban Hári Norbert növelte az előnyt (4–0), majd jött a záró felvonás, ahol Saluga, Hári, Saluga, Németh Attila volt eredményes, kialakítva a 8–0-s végeredményt.

A cívis hokisok nem igazán merülhetnek el a szilveszteri bulikban, ugyanis január 1-jén újra jégre lépnek, a dobogós helyen tanyázó MAC Budapest otthonában vendégszerepelnek Jason Morgan tanítványai.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!