Sport

2016.10.05. 09:49

Vittek alárt a DVSC-hez

Debrecen - A 81-szeres szlovák válogatott támadó egyelőre a nyárig szerződött le.

Debrecen - A 81-szeres szlovák válogatott támadó egyelőre a nyárig szerződött le.

A DVSC leigazolta a 81-szeres szlovák válogatott csatárt, Róbert Vitteket, aki nyárig írt alá, de a szerződés értelmében a Lokinak lehetősége van a kontraktus időtartamát a klub érdekei szerint változtatni – számol be róla a dvsc.hu.

A 34 éves, 2010-ben vb-n is szereplő játékos mögött jelentős múlt van: a felnőttek között az 1999–2000-es szezonban mutatkozott be nevelőegyesületében, a Slovan Bratislavában, négy évvel később pedig felcsapott légiósnak. Megfordult Németországban (Nürnberg) és Franciaországban (Lille), majd 2010-től Törökországban játszott, az Ankaragücü, a Trabzonspor, az Istanbul Büyüksehir és a Belediyesi együttesénél futballozott.

Három évvel ezelőtt visszaigazolt a Slovanhoz, szerződése a nyáron lejárt, így szabadon igazolható volt. Az előző idényben a második helyen végzett a pozsonyiakkal: 24 bajnokin, tíz gólt szerzett, az Európa Liga selejtezőjében öt meccsen hét gól volt a mérlege.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!