Sport

2016.09.05. 21:03

Egyelőre még nem tudni, hogy elúszik-e Chuka

Debrecen - A nigériai csatár porcsérülése csak azután derült ki, miután aláírta a szerződését a DVSC-nél.

Debrecen - A nigériai csatár porcsérülése csak azután derült ki, miután aláírta a szerződését a DVSC-nél.

Mint arról a Hajdú-bihari Napló már beszámolt, a nemrég szerződtetett nigériai támadó, Chuka Derick Ogbu az első edzések egyikén fájdalomra panaszkodott és az orvosi vizsgálatok kiderítették, porcsérülése van. A doktorok szerint hat hetet vesz igénybe a támadó felépülése, a kérdés csak az, így ragaszkodik-e hozzá a debreceni klub.

A klub, amely hétfőre ígért döntést és tájékoztatást arról, így is igényt tart-e így Chuka szolgálataira, vagy felbontja vele a szerződést. kerestük a DVSC-t hétfőn, ám a cégvezetőt nem sikerült elérni telefonon. Mivel más sem tudott felvilágosítást adni, mi lesz a csatár sorsa, ezért csak a pletykákra hagyatkozhatnánk mi is.

Ami persze biztos, hogy már kedden megkezdődik a jegyárusítás a szombati DVSC-Újpest meccsre. A belépők interneten (nagyerdeistadion.hu), valamint naponta 10 és 18 óra között a stadionban lévő DVSC Shop-ban vásárolhatók meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!