Sport

2015.12.02. 20:42

Haladás vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Debrecen, Szombathely - A Haladás vs. DVSC-TEVA (2-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Debrecen, Szombathely - A Haladás vs. DVSC-TEVA (2-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk a mély talajú pályán. Gratulálok mindkét csapatnak. Az első félidőben jobban domináltak a hazaiak, a másodikban sikerült megszerezni a vezetést, majd a maga javára fordította a mérkőzést a hazai csapat, utána egyenlítettünk. Mentünk volna a győzelemért, ez most nem sikerült. A Szombathely ellen soha nem egyszerű játszani, mindig jó mérkőzést vívunk itt, az eredmény általában szoros. Most két gólt lőttünk, ez kevés volt a győzelemhez.

Mészöly Géza: Nagyszerű mérkőzés volt, nagyon jó hozzáállással. Fegyelmezett volt a csapat, különösen az első félidőben, a második félidőben szép gólokat szereztünk. El kell ismerni - és ez a Loki nemzetközi rutinjának köszönhető -, ha a csapatnak nem megy annyira, akkor rutinból tud gólt szerezni. Fontos két pontot veszítettünk.




Szombathely - A házigazda Szombathelyi Haladás fordulatos meccsen döntetlent játszott szerdán a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenötödik fordulójában a DVSC-TEVA a Haladás csapatához látogat szerdán 18.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon, szurkoljon velünk ön is!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!