Sport

2015.10.16. 15:30

A kötelező győzelmek a legnehezebbek, de a PLER nem okozhat meglepetést

Balmazújváros - Balda Ákos és csapata két ponttal „gazdagabban” zárná a PLER elleni derbit.

Balmazújváros - Balda Ákos és csapata két ponttal „gazdagabban” zárná a PLER elleni derbit.

A sereghajtó PLER-Budapest gárdája látogat a Kőnig Rendezvényközpontba a férfi kézilabda NB I. 10. fordulójában, szombaton 18 órától. A Balmazújváros nyolc meccséből hármat megnyert, egyszer ikszelt és négyszer alulmaradt, ez a nyolcadik helyre elég jelenleg. A fővárosi egylet csupán a Vácot tudta felülmúlni, további hét találkozóján nem gyűjtött pontot.

Felkészültek

Az erőviszonyok alapján egyértelműen a hajdú-bihari egylet lép pályára esélyesként, ugyanakkor ahogyan azt az újvárosiak jobbszélsője, Balda Ákos is mondja, a kötelező győzelmek tudnak a legnehezebbek lenni.

– Természetesen nem szabad lebecsülni ellenfelünket, de egyértelműen győzelmi szándékkal készültünk. Alaposan kielemeztük a PLER-t, nem hiszem, hogy bármivel is meg tudnának lepni minket – jelentette ki Balda, aki hozzátette, az utóbbi hetek sikereinek köszönhetően remek a hangulat a csapatukban, önbizalommal telve várják az újabb megmérettetéseket.

Hutvágner István együttesének keretét böngészve feltűnhet egy ismerős név, Oláh Tamásé, aki tavaly még a Balmazt erősítette. – Együttesünk nagy változásokon ment keresztül a nyáron, mások mellett magam is új vagyok, nem gondolom, hogy Oláh olyan információkat tudna szolgáltatni velünk kapcsolatban, amit fel lehetne használni ellenünk – fogalmazott a kézis, majd megjegyezte, remekül érzi magát a hajdú-bihari csapatnál, ahol príma kis társaság jött össze.

A hírek szerint szerencsére nincs új sérült Füzesi Ferenc alakulatában, mindenki egészségesen és „pontokra éhesen” várja a meccset.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!