Sport

2015.09.19. 13:12

Újra lesz bringás reggeli a Kossuth téren

Debrecen - Az Európai Mobilitási Hét ez évi témája, a multimodalitás, intermodalitás arra szólítja fel az embereket, hogy kombinálják a közlekedési módokat, mert így sokszor gyorsabban és kellemesebben utazhatnak.

Debrecen - Az Európai Mobilitási Hét ez évi témája, a multimodalitás, intermodalitás arra szólítja fel az embereket, hogy kombinálják a közlekedési módokat, mert így sokszor gyorsabban és kellemesebben utazhatnak.Ha okosan választjuk meg a használni kívánt közlekedési eszközt, azzal pénzt takaríthatunk meg, javíthatjuk az egészségünket és jót teszünk a környezetnek is - csak egy kis jóakarat kell, hogy kipróbáljunk valami újat. A helyes választással, a váltással és a kombinálással a hasznunkra fordíthatjuk az utazást.

Mi, a Magyar Kerékpárosklub helyi aktivistáiként természetesen a kerékpáros opciót preferáljuk! Ezért egy eseménydús héttel készülünk, hogy megfelelően...

Autómentes Nap a Nagyerdei Stadionnál, vasárnap:

Csatlakozzon a közösségi eseményhez és látogasson ki a Ködszínházhoz, az MK-sátorhoz vasárnap, 2015. szeptember 20-án.

Egész nap várjuk az érdeklődőket, mert lesz KRESZ-totó, KRESZ-pálya, óriáskirakó, fotóparaván, kerékpáros útvonal- és túraajánlatok városon belül és kívül, közlekedési, öltözködési és lakatolási tanácsadás és kerékpáros városismereti verseny.

Bringás Reggeli a debreceni Főtéren, kedd:

Kerékpárjával eltekerve csatlakozzon a közösségi eseményhez és reggelizzen velünk a Kossuth téren, az MK-sátornál kedden, 2015. szeptember 22-én. Délelőtt 9 óráig várunk minden bringást kakaós csigával, energiaszelettel, üdítővel, édességgel és gyorsszervízzel!

Mobilitási bringás-fotós játék, egész héten:

Játékot hirdetünk a kerékpározást hirdetendő, bevonva a közösséget is. A részletes leírásban további információ található, a követendő lépésekkel együtt. Nem csak játszani, de kerékpározni is jó: mutassuk meg másoknak is, mi hogyan is képzeljük el! A mobilitási hét eseményei bőven adnak lehetőséget a tökéletes fotó elkészítéséhez.

Tehát:

1. Bringázz! - 2. Fotózz! - 3. Gyűjts! - 4. Nyerj!

- Magyar Kerékpárosklub, Debreceni Területi Szervezet -


Debrecen - Minden évben legalább egyetlen napra változtassunk közlekedési szokásainkon a környezetvédelem jegyében!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!