Sport

2015.04.27. 11:52

Férfi kézilabda Magyar Kupa - Zsinórban a hetedik siker

Pécs - A Veszprém együttese nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát: a címvédő csapat a pécsi négyes döntő vasárnap délutáni fináléjában négy góllal, 26-22-re verte a Szegedet.

Pécs - A Veszprém együttese nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát: a címvédő csapat a pécsi négyes döntő vasárnap délutáni fináléjában négy góllal, 26-22-re verte a Szegedet. A Veszprém sorozatban hetedik, összességében pedig 24. hazai kupadiadalát aratta. A Magyar Kupában sorozatban negyedszer jött össze a Veszprém–Szeged döntő. A Veszprém a 2008-as finálé óta nem kapott ki. Akkor éppen a Szeged kaparintotta meg előle a kupát.


Budapest/Pécs, 2015. április 26., vasárnap (MTI) - A Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát: a címvédő csapat a pécsi négyes döntő vasárnapi fináléjában négy góllal verte a Szegedet. tovább »

Budapest/Pécs, 2015. április 26., vasárnap (MTI) - A Mezőkövesd szerezte meg a bronzérmet a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel a pécsi Final Four első helyosztóján legyőzte vasárnap az NB I/B-ben listavezető Vácot. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!