Sport

2015.01.29. 13:41

Lévai László első ízben nyerte el a vándordíjat

Debrecen - Idén immár a 11. alkalommal rendezték meg a Szilveszter Kupa elnevezésű asztalitenisz-versenyt.

Debrecen - Idén immár a 11. alkalommal rendezték meg a Szilveszter Kupa elnevezésű asztalitenisz-versenyt. A hagyományos debreceni viadalon a cívisváros és vonzáskörzetének legjobb játékosai kaptak meghívást, így Szolnokról, Karcagról, Mezőtúrról, Hortobágyról, Hajdúböszörményből és Hajdúnánásról is érkeztek sportolók. Sajnos a DABE játékosai elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni a versenyen. A megmérettetésen öt asztalon 10 órán keresztül folyamatosan pattogtak a labdák, izgalmas meccsekből nem volt hiány. A verseny egyik érdekessége az egyedi versenyrendezési szisztéma volt: a főtáblán és a vigaszágon is egy vereség után lehetőség volt a dobogó harmadik helyére visszakerülni.

A nagy csaták után egyéniben a hortobágyi csapatban játszó Lévai László érdemelte ki a vándordíjat, amit első ízben szerzett meg. Lévai mögött Bándy Zsolt és Fülöp Gergely végzett a főtáblán, míg a vigaszágon Papp Dávid, Berkes István, Szilágyi József lett a sorrend. Párosban Bándy Zsolt-Lévai László diadalmaskodott, megelőzve a Fülöp Gergely-Papp Dávid, a Horváth Enikő-Kelemen József és a Fórián Albert-Leskó László duót.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!