Sport

2014.10.10. 09:16

Olvasói levél: Ne szégyenkezzünk újra!

Debrecen - <em>A nemzeti színekben, a címeres mezben szerzett különböző méretű „zakókból” már van elég, és a jól megfizetett, majd (vég)kielégített sikertelen szövetségi kapitányokból sincs hiány a magyar labdarúgásban. Végre legyen már tizenegy focizni nem csak szerető, de tudó játékosunk, akik többször betalálnak az ellenfél kapujába, mint az a miénkbe.</em>

Debrecen - A nemzeti színekben, a címeres mezben szerzett különböző méretű „zakókból” már van elég, és a jól megfizetett, majd (vég)kielégített sikertelen szövetségi kapitányokból sincs hiány a magyar labdarúgásban. Végre legyen már tizenegy focizni nem csak szerető, de tudó játékosunk, akik többször betalálnak az ellenfél kapujába, mint az a miénkbe.

Ehhez talán az MLSZ-ben is a focihoz értő és nem csak szerető, a pénzt feleslegesen kidobáló emberek kellenének.

Ha már újra elindultunk az Európa-bajnokság selejtezőiben, akkor ne hozzanak szégyent hazánkra. Az északírek elleni vereség még nem a világ vége, nem kell a törülközőt bedobni. Az új szövetségi kapitány biztosan megtalálta azokat, kik sikerrel vehetik az újabb, még nehezebb akadályt.

A magyar válogatottra most nagy feladat vár, le kell győzni egy igen jó képességű, jó játékosokból álló román nemzeti válogatottat. A labda gömbölyű, a zöld gyepen mindenkinek egyformán gurul, az győz, aki többször rúgja be az ellenfele kapujába. Reméljük, hogy ez most nekünk sikerül szombaton Bukarestben, újabb zakóra nincs szükségünk!

- Polyánszky Tibor, Debrecen -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!