Sport

2014.09.03. 18:42

Úgy érzik, nyerhettek volna

Debrecen - A debreceniek az eredménnyel kevésbé elégedettek, mint a mutatott játékkal.

Debrecen - A debreceniek az eredménnyel kevésbé elégedettek, mint a mutatott játékkal.

Az Oláh Gábor utcai stadionban kezdte meg a Ligakupa-küzdelmeket a DVSC-TEVA csapata. A B csoportban szereplő Loki elsőként az NB II-es Szegeddel csapott össze, a mérkőzés 1–1-es döntetlennel ért véget.

A debreceniek kezdték jobban a találkozót, Bereczki Dániel lökete csak centikkel kerülte el a kaput. Később a vendégek szinte a semmiből szereztek vezetést, félidőben 1–0 volt a Szeged javára. A szünet után ismét átvette az irányítást a DVSC, azonban a helyzetek nem értek góllá, mígnem az ifjú Sós Bencével szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, amiért büntetőhöz jutott a cívisvárosi alakulat. A tizenegyest Ludánszki Bence értékesítette, egalizálva ezzel az eredményt. A piros-fehérek még a hajrában is megnyerhették volna a meccset, de nem sikerült.

Nyerhettek volna

– Az eredménnyel nem vagyunk elégedettek, ugyanakkor annak örülünk, hogy tetszetős játékot tudtunk bemutatni – kezdte értékelését a Loki egyenlítő góljának szerzője, Ludánszki Bence. – Lendületesen kezdtük a meccset, mi voltunk a kezdeményezőbbek, ami helyzetekben is megmutatkozott. Azonban kaptunk egy elkerülhető gólt, aminek következtében kissé ránk jött az ellenfél. Nehéz volt feltörni a Szegedet, de sikerült rendezni a sorainkat, és egyenlítettünk is. Kár, hogy nem tudtunk nyerni, pedig megvoltak rá a lehetőségeink – mondta el érdeklődésünkre a debreceniek belső védője, akit arról is kérdeztünk, mit érzett, mikor odaállt a tizenegyes elvégzéséhez. – Edzőnk, Kondás Elemér már korábban kijelölte, ki lőheti a büntetőt adott esetben, így nem ért váratlanul. Nem gondolkodtam, csak odaálltam, és belőttem. A gólnak is örülök, de annak még inkább, hogy újra végigjátszhattam egy mérkőzést – fogalmazott a labdarúgó.

HBN-SZADÓ

A teljes cikk a Napló csütörtöki számában olvasható.


Debrecen - A Ligakupa nyitó körében 1-1-re végzett a Loki az NB II-es Szegeddel, a veterán Dombi is pályára lépett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!