Sport

2014.08.23. 11:18

Ifi olimpia, Nanking: A neten is látható Komor Laci mai meccse

Hivatalosan 15.45-re (magyar idő szerint) van kiírva, de érdemes már jóval előbb odakattintani, ha valaki követni szeretné Komor László (+91 kg, klubja a DVSC) mai bokszmeccsét, hiszen az csak egy hozzávetőleges időpont.

Hivatalosan 15.45-re (magyar idő szerint) van kiírva, de érdemes már jóval előbb odakattintani, ha valaki követni szeretné Komor László (+91 kg, klubja a DVSC) mai bokszmeccsét, hiszen az csak egy hozzávetőleges időpont. S hogy hova kell kattintani? A Belegtv oldalára, ahol elvileg ÉLŐBEN megnézhetitek majd akár Könnyű Richárd (10.15), akár Tóth Richárd (14.00) találkozóját a nankingi ifi olimpián.

Aztán pedig következik a minket leginkább érdeklő párharc: Komor László (hun) - Marat Kerimkhanov (rus) valamikor 14 óra után, de még 16 óra előtt!

Emlékeztetőül:

Komor Laci a legjobb 4 közé jutásért küzd meg orosz vetélytársával Kínában (ahová csak a legkiváltságosabbak juthattak el, a magyar srácok is a remek vb-szereplésükkel váltották meg repjegyüket Nankingba). Érdekesség, hogy az orosz fiú tavasszal, Bulgáriában ugyanúgy világbajnoki harmadik helyezést ért el, mint Lackó, de ott nem találkoztak ők ketten, hiszen külön ágon haladtak odáig. Lacit a későbbi világbajnok amerikai Rock ütötte el a folytatástól, míg Kerimkhanovot a német Kadiru. Persze, hogy az említettek mind itt vannak most is az ifi olimpián.

Most pedig egymással bokszol a két szupernehézsúlyú, vagyis ami a vb-n nem jött össze, most igen: találkozik Komor (piros sarok) és Kerimkhanov (kék sarok), hogy utána a győztes a már említett Rockkal vagy netán (elég nagy meglepetés lenne) az argentin Espindolával már a fináléba kerülésért vívjon meg.

Forrás: dvscboxing.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!