Sport

2014.05.23. 16:39

Nyíradonyból Mexikóba

Nyíradony, Debrecen - Hegyi Dóráék a magyar bajnokságon bizonyíthatnak.

Nyíradony, Debrecen - Hegyi Dóráék a magyar bajnokságon bizonyíthatnak.Új helyszínen, a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban rendezik az aerobik magyar bajnokság küzdelmeit a hétvégén: szombaton az amatőr vonal mutatja be tudását basic, challenge és step kategóriában, míg vasárnap az élversenyzők küzdenek sportaerobikban, aerodance-ben és aerostepben.

Válogatottak sora

A két nap során öt korosztály (7 évesektől a felnőttekig) mintegy ezer sportolója lép pódiumra. A viadal azért is kiemelten fontos a válogatott aerobikosok számára, ugyanis ez lesz a mexikói világbajnokság főpróbája – a világeseményen a Flex-HD SE 14, míg a Tótágas ASE 3 versenyzője képviseli Debrecent, illetve hazánkat. Ennek fényében a nagyközönség megtekintheti többek között a legutóbbi bolgár Világkupán ezüstérmes Hegyi Dóra, a hatodik helyen végző Farkas Balázs, a 2013-as Világjátékokon negyedik helyezett és Eb-ezüstérmes felnőtt aerodance csoport gyakorlatát is.

A program szombaton és vasárnap is 10 órától kezdődik.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!