Sport

2014.05.23. 16:23

Hajdúsági „harcos hétvége”

Hajdúnánás, Budapest - Hajdúnánáson K-1 MAX tornán, míg a fővárosban MMA viadalon bizonyíthatnak a fighterek.

Hajdúnánás, Budapest - Hajdúnánáson K-1 MAX tornán, míg a fővárosban MMA viadalon bizonyíthatnak a fighterek.A Magyar Muay Thai Szakszövetség újra életre hívta a hetvenkilós (-71 kg) K-1 fighterek küzdelmi sorozatát, mely széria első állomása, az egyik selejtező a hajdúnánási Városi Sportcsarnokban lesz szombaton 18 órától.

A K-1 MAX magyar bajnokság nánási nyolcas tornáján hét hajdúsági és egy szolnoki harcos küzd a továbbjutásért, azaz a félmillió forint összdíjazású fináléba kerülésért. A sorsolást követően eldőlt, hogy Varga Gyula (Simon Team)-Csorvási Tamás (Cutler Fight Team), Oborzil Balázs (Ebes)-Kis Sziksztusz (Kaba), Fényes Zsolt (Cutler Fight Team)-Nagy Tamás (Ebes), Varga Máté (TitoTeam)-Simon Imre (Taskó Fight) összecsapással kezdődik a megmérettetés.

A K-1 MAX tornán kívül felvezető és presztízs mérkőzéseket is rendeznek, ringbe lép többek között a Lovas becenévre hallgató Horváth Tamás (Taskó Fighting) is.

Kálucz visszatér

Hosszú kihagyás után, novemberi harca után először lép ringbe Kálucz szombaton este. A Syma Csarnokban megrendezendő gálán a Cutler Fight Team versenyzője egy profi MMA -84kg-os négyes tornán méretteti meg magát. Kálucz elsőként Obenau Tamással csap össze, míg a másik ágon Balla Ferenc és Papp Sándor küzd a döntőbe jutásért. Az esélyesnek számító Kálucz jó erőben érzi magát, a felkészülését Hutai László, Kiss László és Soltész László segítette.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!