Sport

2014.01.30. 10:25

Thaiföldről érkezett a ringbe a győztes

Debrecen - Berényi Roland és Simon Imre kezét emelték magasba a budapesti gálán.

Debrecen - Berényi Roland és Simon Imre kezét emelték magasba a budapesti gálán.

A Harcosok Klubja versenysorozat 9. fordulóját rendezték meg Budapesten, ahol a Taskó Fighting négy versenyzője is ringbe lépett. A debreceniek kiemelt versenyzője, Berényi Roland egyenesen a thaiföldi edzőtáborből érkezett a helyszínre, és a 71kg-os súlycsoportban fejrúgás K.O.-val intézte el az ellenfelét a második menetben.

Eltört a bokája

Simon Imre K-1 szabályrendszerben küzdött és nyert, egyhangú pontozással legyőzve Gyarmati Imrét. Farkas Balázsnak a profi muay thai -81kg-os négyes tornán nem volt szerencséje, hiszen az első meccsén egy erősebb combrúgástól eltört a bokája, így a harmadik menetben feladta a küzdelmet. Kerékgyártó Péter a -65kg-os MMA 4-es torna keretein belül kiélezett küzdelmet vívott ellenfelével, de a bírák Csoknyai Arnoldot hozták ki győztesnek.

Nem járt szerencsével Fodor „Vaszilij” Tamás és Taskó Rodrigó, akik ellenfél híján, meccs nélkül maradtak.

A munka nem áll meg a csapat háza táján, hiszen február 15-én Hajdúböszörményben, a Ketrecbe zárva elnevezésű K-1 gálán ismét színre lépnek a Taskó Fighting harcosai.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!