Sport

2014.01.21. 13:31

Akinek tudnia kell, tudja, miért ment el

Debrecen, Nyíregyháza - A debreceni nevelésű Rezes László másfél évre a Nyíregyháza Spartacushoz szerződött a Lokiból.

Debrecen, Nyíregyháza - A debreceni nevelésű Rezes László másfél évre a Nyíregyháza Spartacushoz szerződött a Lokiból.

Évekkel ezelőtt az egyik legnagyobb tehetségnek tartották Rezes Lászlót a Lokiban, ám valamiért mégsem tudott meghatározó labdarúgóvá válni a cívisvárosban. A középpályás korábban volt kölcsönben a Vasasnál, a télen pedig végleg a Nyíregyháza együtteséhez szerződött.

Vissza az NB I-be!

– Furcsa érzések kavarognak bennem, hiszen Debrecenben nevelkedtem és 7-8 éve vagyok az első keret tagja – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Rezes. – Valamiért mégsem úgy sikerült a hajdúsági karrierem, ahogyan azt szerettem volna. Ennek ellenére szép emlékeket őrzök az ott eltöltött időszakról, de úgy vélem, váltanom kellett ahhoz, hogy meg tudjak újulni. A célom, hogy meghatározó játékosa legyek a Szparinak és a tavasz végén újra NB I-es labdarúgónak mondhassam magam a piros-kékeknél.

Önbizalomhiány

Rezessel előfordult, hogy az indokoltnál kevesebb türelemmel viseltettek iránta a lelátón, főként a debreceni pályafutása legutóbbi időszakában.

– Akinek tudnia kell, az tudja, miért jöttem el a DVSC-ből, de nem akarok erről többet mondani – jelentette ki a huszonhat éves futballista. – Valójában nem tudom az okát, minek köszönhető, hogy nem tudtam alapemberré válni a gárdában. Edzéseken, felkészülési találkozókon jól ment a foci, de amikor tétmeccs következett, akkor kissé leblokkoltam. Egy idő után már önbizalomhiánnyal is küszködtem, ezért is döntöttem a váltás mellett. Korábban kölcsönben szerepeltem Angyalföldön, ott jó teljesítményt nyújtottam, visszatértem a Lokiba és újra gyengébben ment. Nem levezetni megyek Nyíregyházára, bízom benne, az új közegben ki tudom magamból hozni a maximumot! – fogalmazta meg reményeit a támadó, aki 57 alkalommal öltötte magára a DVSC-TEVA mezét az NB I-ben.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!