Sport

2013.12.12. 14:08

Dudást és Bognárt is hírbe hozták a Lokival

Debrecen - Beindultak az átigazolási pletykák, de természetesen egyelőre egyik „hír” sem hivatalos.

Debrecen - Beindultak az átigazolási pletykák, de természetesen egyelőre egyik „hír” sem hivatalos.

Ahogyan azt megszokhattuk, éppen csak véget ért a nemzeti bajnokság, máris beindultak a találgatások, melyik futballista vált klubot a holtszezonban.

A zuhanyhíradó híreiből nem maradhatnak ki a DVSC játékosai, vagy a Lokival hírbe hozott labdarúgók sem. A kisalfold.hu úgy értesült, hogy a Győri ETO 24 esztendős középpályása, Dudás Ádám Debrecenbe igazolhat a télen. Ami biztos, Dudás nagy rajongója a cívisvárosi Tankcsapda zenekarnak és barátságot is ápol a banda tagjaival, de ez még egyáltalán nem ok arra, hogy piros-fehér mezben vizionáljuk őt. Ugyancsak leendő Loki-játékosként emlegetik egyes jól értesültek a Mezőkövesd irányítóját, Bognár Istvánt, de nyilván erről sincs még holtbiztos információ.

A DVSC vezetősége nemrég kijelentette, három légiós biztosan távozik a következő hetekben, a honi sportsajtó szerint egyikük a montenegrói kapus, Vukasin Polekszics lesz, a hírek szerint az Újpest szívesen látná a válogatott hálóőrt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!