Sport

2013.10.24. 09:51

Jelmezes Halloween Futás Debrecenben

Debrecen - A Debreceni Kilométerek Sportegyesület Halloween Futást szervez 2013. október 27-én vasárnap 17.00 órakor.

Debrecen - A Debreceni Kilométerek Sportegyesület Halloween Futást szervez 2013. október 27-én vasárnap 17.00 órakor.

Táv:  9 km. A rajt és a cél a Debreceni Egyetem előtti téren lesz. Közel 400 futó részvételére lehet számítani. A mozgás szeretetén, az egészséges életmód népszerűsítésén túl a Halloween ünnep vidámságát, a vele járó játékos, jó hangulatát szeretnék rendezvényükön tovább vinni.

A sportrendezvény különlegessége, hogy a versenyzők jelmezekbe (boszorkánynak, szellemnek, vámpírnak..stb) öltözve futnak. A Halloween elképzelhetetlen a töklámpások fénye nélkül. A rendezvényre mindenki faraghat töklámpást, amely az Egyetem téren kiállításra kerül és a legkreatívabbak díjazásban részesülnek. Minden sportoló a célban befutóérmet és egy kosárlabdát kap.

A futás útvonala: Egyetem tér (rajt) – Dóczy József utca (jobbra) – Móricz Zsigmond körút (jobbra) – Pallagi út (jobbra) – Vigadó tér (balra) – Ady Endre (balra) – Nagyerdei körút (jobbra) – Hadházi út (jobbra) – Nagyerdei körút (jobbra) – Oláh Gábor utca (jobbra) – Vigadó tér (jobbra) – Pallagi út (jobbra) – Móricz Zsigmond körút (balra) –  Dóczy József utca (balra) – Egyetem tér (cél).

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2013 október 27-én vasárnap 16.00-19.00 óráig.

További információ: www.debrecenikilometerek.hu oldalon olvasható a versenyről.

Debreceni Kilométerek Sportegyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!