Sport

2013.09.03. 19:11

Seydi bemutatkozik a Lokiban

Debrecen - A szenegáli támadót már a szerdai Ligakupa-meccsen láthatják a drukkerek DVSC-mezben.

Debrecen - A szenegáli támadót már a szerdai Ligakupa-meccsen láthatják a drukkerek DVSC-mezben.

Mint arról a Napló hétfőn este beszámolt, a DVSC-TEVA két évre leszerződtette a szenegáli-francia kettős állampolgárságú csatárt, L Imam Seydit. A huszonnyolc esztendős játékos korábban a Diósgyőrben futballozott, de a borsodiak az első három bajnoki fordulóban gyengén teljesítettek, ennek következtében többek között Seydi is fölöslegesség vált a vezetők szerint.

Jó focival szolgálna

- 2011-ben igazoltam Diósgyőrbe – nyilatkozta a labdarúgó. – Eleinte minden szép és jó volt, de később úgy látták a miskolciak, én vagyok az egyik felelős a csapat gyenge teljesítményéért. Pár hete éppen a Lokival játszottunk és kikaptunk 4-0-ra a Nagyerdőn, ezt követően több társammal egyetemben mehettünk a gárdától. Ezután érkezett a DVSC-TEVA ajánlata, aminek nagyon örültem. Természetesen képben vagyok a Debrecent illetően, stílusos, jó focit játszik. Abban bízom, hogy itt megmutathatom, mire vagyok valójában képes és a gólok, az esetleges egyéni sikerek mellett a Loki is szerez majd jó néhány trófeát a segítségemmel. A társakat nagyjából ismerem, nem okoz majd gondot a beilleszkedés, azért érkeztem, hogy jó futballal szolgáljam a csapatot és megháláljam a vezetőség, illetve a szakmai stáb bizalmát - mondta a csatár, aki kedden délután Miskolcon járt, hogy elintézze függőben lévő ügyeit.

Többen pihenőn

Seydi két nappal a cívisvárosba érkezése után máris megfeszülhet a DVSC sikereiért, ugyanis a piros-fehérek hivatalos honlapja szerint a szerdai, Nyíregyháza elleni Ligakupa-meccsen beveti őt Kondás Elemér vezetőedző. Biztosan nem lesz ott azonban a Lokiban Bódi Ádám, aki bokasérülését követően ugyan már játszott két bajnokin, de most néhány napot pihennie kell, ahogyan az izomfáradtságra panaszkodó Kulcsár Tamásnak is. Mészárosnak kiújult a gerincproblémája, Damahou és Morozov pedig műtét után lábadozik.

HBN-TN


Támadóposzton erősített a Loki labdarúgó csapata: a szenegáli-francia kettős állampolgárságú L Imam Seydi a jövőben a debreceniek játékosa lesz.


Szerdán Ligakupa-mérkőzést játszik Debrecenben a Nyíregyháza együttesével a DVSC csapata. A találkozót 16:30-tól élőben közvetítjük portálunkon. Ön mit tippel a meccs végeredményére?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!