Sport

2013.08.21. 14:18

Czvitkovics Péter ment, a Fradi jön

Debrecen - A korábbi debreceni futballista már az új klubjával készül; az FTC ellen többen hiányoznak majd.

Debrecen - A korábbi debreceni futballista már az új klubjával készül; az FTC ellen többen hiányoznak majd.

Ahogyan azt már korábban sejteni lehetett, a DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter szerdán délben kettő plusz egy évre a felcsúti Puskás Akadémia együtteséhez igazolt. A válogatott labdarúgó az utóbbi hetekben már csak elvétve kapott lehetőséget a piros-fehéreknél, tudni lehetett, hogy váltani akar. A harminc esztendős Cicó 2012-ben tért vissza Debrecenbe, egy évnyi belgiumi légióskodást követően.

A futballista távozás mögött vélhetően az áll, hogy a DVSC középpályáján igencsak bő a kínálat, Czvitkovics úgy érezhette, nem jut majd elegendő játéklehetőséghez.

Vasárnap az FTC ellen!

Vérbeli rangadó vár vasárnap délután a hajdúságiakra, az ősi rivális Ferencvárossal találkoznak fél öttől az Oláh Gábor utcai stadionban. A mérkőzésre nem a legjobb előjelekkel készül a házigazda, hiszen többen is hiányozni fognak a Fradi elleni kezdőcsapatból. Az elmúlt fordulóban kiállított két szélső védő, Korhut és Lázár eltiltás miatt nem lesz ott a gyepen, Morozov és Damahou pedig több hónapra kidőlt sérülés miatt.

Biztos, hogy nem játszhat a Mezőkövesd elleni találkozón agyrázkódást szenvedett Ibrahima Sidibe sem, a szenegáli támadó még nem készül együtt a csapattal, viszont Bódi Ádám játékára van esély. A középpályás a Loki–DVTK bajnokin szedte össze bokasérülését, csak a Fradi-meccs előtt dől el, tudja-e vállalni a játékot.

HBN-TN


Ahogyan azt már korábban sejteni lehetett, a DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter szerdán délben a felcsúti Puskás Akadémia együtteséhez igazolt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!