Sport

2008.03.13. 17:10

Zico Crespot akarja

<p>A török élvonalban szereplő Fenerbahce vezetőedzője, Zico megkérte a klub vezetőit, hogy a nyáron igazolják le az Internazionale argentin támadóját, Hernan Crespot - értesült az olasz Tuttosport című napilap.<BR /></p>

Az újság szerint nem elképzelhetetlen a tranzakció, hiszen a 32 éves csatár az utóbbi időben alig kap játéklehetőséget Roberto Mancini vezetőedzőtől. Crespo az idei szezonban mindössze 13 alkalommal lépett pályára, ebből négyszer csereként. Az is növeli a válogatott játékos távozási esélyeit, hogy többször összeveszett az Inter tréneréver, amiért kevés lehetőséget ad neki.

Zico viszont nagyon szívesen látná Crespot, ezért már meg is kérte a török egyesület vezetőit, hogy szerződtessék le a csatárt. Nem az argentin lenne az egyedüli világsztár a Fenerbahce-ban, hiszen a török bajnoknál játszik többek között Roberto Carlos és Alex is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!