Hirdetés

2022.08.15. 14:01

Új, innovatív jegyérvényesítési megoldás a DKV Zrt-nél!

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a DKV Debreceni Közlekedési Zrt-vel együttműködve, Debrecenben egy új, innovatív, Bluetooth technológián alapuló jegyérvényesítési megoldást hozott létre.

A DKV Zrt. autóbuszaira Bluetooth jeladó eszközöket szereltek fel, melyek segítségével kényelmesen, gyorsan és egyszerűen tudod mobiljegyed, vagy 1 órás mobiljegyed érvényesíteni!

Forrás: DKV

Hogyan használható?

  1. Töltsd le mobiltelefonodra a legfrissebb Mobiljegy alkalmazást!
  2. Győződj meg róla, hogy mobilodon engedélyezett-e a Bluetooth adatkapcsolat.
  3. Felszállást megelőzően, az autóbuszokra helyezett jeladók hatósugarában a használni kívánt jegyen az „Érvényesítés járművön” gombot megnyomva, az alkalmazás egy felugró ablakban felajánlja az adott járművön való érvényesítést.
  4. Győződj meg arról, hogy a megfelelő járműre történő felszállást ajánlja fel az alkalmazás, majd válaszd ki a megfelelő járművet.
  5. Az üzenetet jóváhagyva az érvényesítés megtörténik: megjelenik a felszálláskor bemutatható, ellenőrzéshez szükséges animáció. 
  6. A szolgáltatás keretében a DKV mobiljegyével és az 1 órás mobiljeggyel utazhatsz!
  7. Kellemes utazást kíván a DKV Zrt.!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában