Szponzorált tartalom

2022.05.26. 19:21

Ügyfeleikkel együtt alakítják a jövő termelését

A Manz Hungary Kft. a Manz csoport tagja, a németországi Manz AG leányvállalata. Csúcstechnológiás gépgyártó cégcsoportként magas szintű és innovatív megoldásokat kínálnak partnereik számára.

Forrás: Manz

Az anyavállalatot Dieter Manz alapította 1987-ben családi vállalkozásként, mára pedig 1400 alkalmazottja van a világ minden táján. A vállalatcsoport hat technológia: az automatizálás, a lézertechnológia, a vákuum bevonatolás, a nyomtatás, a méréstechnika, és a nedveskémiai folyamatok területén nyújt gépészeti megoldásokat. Németországon kívül Magyarországon, Szlovákiában, Olaszországban, Kínában és Tajvanon rendelkezik gyártó üzemekkel, de az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Indiában is jelen vannak.

A Debrecenben található Manz Hungary Kft. 2004-ben jött létre, a cégcsoport egyetlen magyarországi üzemeként. Fémipari gyártócégként egyedi gyártású termékek előállításával foglalkozik, kis- és nagyalkatrészek, komplett szerelt egységek, valamint hegesztett szerkezetek elkészítését végzik. Partnereik számos területen képviseltetik magukat, úgymint repülőgépipar, csomagológépgyártás, vagy az autóipar. Ez a rendkívül széles megrendelői kör magas szintű és szerteágazó tudást, rugalmas és vevőorientált hozzáállást kíván meg a cég részéről. A vállalatnál jelenleg 130 magasan képzett szakember dolgozik, de a létszám folyamatosan növekszik. Jelenleg palettaszerelő, CNC gépkezelő, hegesztő-lakatos, mechanikus szerelő és szereldei operátor, festő, festő-előkészítő és raktáros pozíciókra várják a pályakezdő és tapasztaltabb jelentkezőket.

A vállalat dinamikus fejlődésének köszönhetően a különböző iparágakból folyamatosan érkező új megrendelések és termékek garantálják a változatos és kihívásokkal teli munkát. A cégnél dolgozók magas szakmai tudásukkal, elkötelezettségükkel és motiváltságukkal nagyban hozzájárulnak a vállalat sikeréhez. A vezetőség büszke arra, hogy munkatársaik felelősségteljesen és összetartó csapatként dolgoznak nap mint nap. Kollégáikat messzemenőkig támogatják abban, hogy képességeiket kibontakoztatva személyes fejlődést és sikereket érjenek el, hiszen az ő sikerük a cég sikere is!

Fontosnak tartják, hogy biztosítsák azokat a modern munkafeltételeket, valamint azt a multinacionális környezetet, ahol a munkavállalók jól érzik magukat, és amelytől lendületet, motivációt kapnak. A dolgozók egy fiatalos és összetartó csapat tagjaként, családias hangulatban tölthetik el a mindennapokat és biztosak lehetnek abban, hogy olyan támogató hátteret tudhatnak maguk mögött, amely mind a szakmai fejlődésükben, mind pedig a napi munkájukban stabil támaszt és jelentős perspektívát jelent számukra. A cég hisz abban, hogy a bizalom, a megbecsülés és a kölcsönös támogatás a legfontosabb pillérei annak, hogy együtt igazi értéket teremtsenek, mert a Manz Hungary jelszava: „mi nem csak gépeket, hanem szakembereket is építünk!”

A nyitott pozíciók megtalálhatók a Profession.hu Debreceni állások oldalon.

Panyiczki-Berényi Viktória

A cég központi elérhetősége: 52/530-798.

(PR-cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában