Hirdetés

2022.05.26. 12:06

Fotelágyak – az otthonod szuper kiegészítői

Forrás: Pixel-Shot / Shutterstock.com

A kis lakások berendezése nem könnyű feladat. Mivel itt kicsik a terek, minden négyzetcentimétert praktikusan ki kell használnunk ahhoz, hogy rendesen el tudjuk pakolni a holmijainkat, és a lakásunk ne nézzen ki zsúfoltnak, rendetlennek. A többfunkciós bútorok nagyon megkönnyítik ezt a helyzetet, ugyanis praktikus módon alakíthatók az aktuális igényeknek megfelelően, így rengeteg helyet lehet velük megspórolni.

Nagy kanapé helyett kis fotelek

Ha a nappalink is viszonylag kis méretű, akkor nagyon nehéz lehet jól eltalálni a berendezést. Nyilván szeretnénk kényelmes és élhető nappali helyiséget, de a nagy, terpeszkedős kanapék sajnos nem jelentenek valódi opciót ilyen esetekben, hiszen jó eséllyel be se férnek a nappaliba, ha meg mégis, akkor annyira leuralják a teret, hogy nem mutatnak jól.

A fotelek sokkal jobb választást jelentenek ezekben az esetekben, ugyanis nem foglalnak akkora helyet, mégis nagyon kényelmesek tudnak lenni. Ráadásul nagyon sokféle fotel érhető el, ezért egészen biztosan találunk olyat, ami illeszkedni tud a lakásunk stílusához.

Segítség, vendégeim vannak – hogyan szállásoljam el őket?

A kisebb lakások tulajdonosainak gyakran jelent az is problémát, hogy ha ottalvó vendégeket fogadnak, nem igazán tudják őket kényelmesen elszállásolni. Ilyen esetekre érdemes fotelágyakat tartani otthon, amik pillanatok alatt kényelmes fekvőalkalmatossággá alakíthatók, amikor szükség van rájuk. A mindennapokban ugyanakkor, amikor nincsenek vendégeink, sima fotelként funkcionálnak, így ekkor sem kell haszontalan tárgyakként kerülgetni őket – bőven ki tudjuk használni!

A fotelágyak összecsukott állapotban pontosan ugyanolyanok, mint bármilyen átlagos fotel. Nagyon esztétikusak, kis helyen elférnek, és kényelmesek is. Szuper többfunkciós bútordarabok, amiknek egy kisebb lakásban mindenképpen van helyük. Ha nem szeretnél zavarban lenni amiatt, hogy hol altasd a nálad éjszakázó vendégeket, mindenképpen szerezz be egy-két kihúzható fotelt, így nem érhet kellemetlen meglepetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában