hirdetés

2021.09.29. 13:11

Közlekedési rend az őszi vásár idején

Fotó: DKV

Október 2-án és 3-án ismét lesz Őszi Nagyvásár Debrecenben. A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében október 1-jén, pénteken 17.30-tól a szervezők teljes szélességében lezárják a Böszörményi út Füredi út és Doberdó utca közötti, a Bolyai utca Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, valamint a Békessy Béla utca Böszörményi út és Görgey utca közötti szakaszát.

A forgalomkorlátozás ideje alatt, 2021. október 1-jén, pénteken 17:30-tól, október 3-án, vasárnap üzemzárásig a 15-ös, 15G, 15Y-os, 22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os, 34-es, 35-ös, 35Y-os és a 36-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A járatok terelőútvonala

15-ös, 15G és 15Y-os autóbuszok

Az autóbuszok terelőútvonala a Széna tér/Inter Tan-Ker Zrt./Bayk András utca irányába:

A járatok a Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonal után az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Széna tér/Inter Tan-Ker Zrt./Bayk András utca irányába nem érintik az Árpád Vezér Általános Iskola, a Békessy Béla utca, az Agrártudományi Centrum és a Kertváros megállóhelyeket.

Az autóbuszok terelőútvonala a Doberdó utca irányába:

A járatok a Böszörményi útig az eredeti útvonalon, majd a Füredi út, Nádor utca, Thomas Mann utca, Mikszáth Kálmán utca, Békessy Béla utca, Kartács utca – Doberdó utca terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Doberdó utca irányába nem érintik a Füredi út, a Kertváros, az Agrártudományi Centrum, a Békessy Béla utca és az Árpád Vezér Általános utca megállóhelyeket.

22-es és a 22Y-os autóbuszok

Az autóbuszok terelőútvonala az Egyetem/Auguszta irányába:

A járatok a Böszörményi útig az eredeti útvonalon, majd a Füredi út, Nádor utca, Thomas Mann utca, Mikszáth Kálmán utca, Békessy Béla utca, terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok az Egyetem/Auguszta irányába nem érintik a Füredi út, a Kertváros, az Agrártudományi Centrum, a Békessy Béla utca, az Árpád Vezér Általános Iskola és a Doberdó utca megállóhelyeket.

24-es és 24Y-os autóbuszok

Az autóbuszok terelőútvonala a Vincellér utca irányába:

A járatok a Dóczy József utca/Móricz Zsigmond útig az eredeti útvonalon, majd a Békessy Béla utca, Mikszáth Kálmán utca, Thomas Mann utca, Nádor utca, Füredi út, Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Vincellér utca irányába nem érintik a Kartács utca, a Doberdó utca, az Árpád Vezér Általános Iskola, a Békessy Béla utca, az Agrártudományi Centrum és a Kertváros megállóhelyeket.

34-es, 35-ös, 35Y-os és 36-os autóbuszok

A józsai járatok terelőútvonala Józsa irányába:

A járatok a Böszörményi útig az eredeti útvonalon, majd a Füredi út, Nádor utca, Thomas Mann utca, Mikszáth Kálmán utca, Békessy Béla utca, Kartács utca – Doberdó utca terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

A jártok Józsa irányába nem érintik a Füredi út, a Kertváros, az Agrártudományi Centrum, a Békessy Béla utca és az Árpád Vezér Általános utca megállóhelyeket.

A józsai járatok terelőútvonala a Segner tér irányába:

Az autóbuszok a Böszörményi útig eredeti útvonalon, majd a Doberdó utca – Kartács utca – Békessy Béla utca – Mikszáth Kálmán utca – Thomas Mann utca – Nádor utca – Füredi út – Böszörményi út terelőútvonal után ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Segner tér irányába nem érintik az Árpád Vezér Általános Iskola, a Békessy Béla utca, az Agrártudományi Centrum és a Kertváros megállóhelyeket.

Az érintett autóbuszjáratok mindkét végállomás irányába a terelőútvonalon található összes megállóhelyen megállnak.

Október 1-jén az alábbi az járatok indulnak utoljára az eredeti útvonalon:

  • 15-ös autóbusz: a Doberdó utcától 16.54-kor, a Széna térről 16.34-kor
  • 15Y-os autóbusz: a Doberdó utcától 17.06-kor, a Bayk András utcától 16.46-kor
  • 22-es autóbusz: a Vincellér utcától 16.55-kor
  • 22Y-os autóbusz: a Vincellér utcától 16.08-kor
  • 24-es autóbusz: a Vincellér utcától 16.30-kor
  • 24Y-os autóbusz: a Vincellér utcától 15.45-kor
  • 34-es autóbusz: a Segner térről 16.50-kor, Felsőjózsáról 16.58-kor
  • 35Y-os autóbusz: a Segner térről 17.03-kor, a Felsőjózsai utcától 17.08-kor
  • 36-os autóbusz: a Segner térről 17.10-kor, az Alsójózsai utcától 16.43-kor
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában