szponzorált tartalom

2021.03.26. 16:41

A tökéletes férfinadrágok

Ahogy lassan lábalunk ki a járvány időszakából, úgy kerül majd ismét előtérbe a ruházkodás. 2021 nyarára, valamint az ezt követő őszi és téli időszakokra már bizonyosan új ruhatárral kell készülnünk. De mi az aktuális férfi divat, illetve általánosságban milyen nadrágokra van szüksége egy férfinak? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a választ.

Otthoni viselet

Amikor az általános otthoni viseletre gondolunk, legtöbbünk fejében megjelenik a mackónadrág, avagy hivatalos nevén a szabadidőalsó. Ezt a ruhadarabot azonban nem véletlenül találták ki, és az sem meglepő, hogy ilyen nagy százalékban terjedt el Magyarországon otthoni viseletként.

Bár eredetileg kifejezetten sportolás céljára tervezték meg őket, a férfi szabadidő- és sportnadrágok ma már az élet szinte minden területén használhatóak anélkül, hogy kilógnának a divatos kategóriából. Ha igazán trendin szeretnénk viselni, akkor érdemes egy hozzá színben illő felsőt kiválasztani. Fontos, hogy ha otthoni viseletként alkalmazzuk, akkor a lehető legkényelmesebb méretben vásároljuk meg a terméket. Ha nem vagyunk biztosak a megfelelő méretben, akkor érdemesebb a nagyobb mellett letenni a voksunkat, hiszen a legtöbb termék deréktájon állítható szorítású.

Terepminta

Az elmúlt néhány évben újra előkerültek a férfi terepmintás nadrágok, melyeket ma már nemcsak vadászathoz, de kültéri sportoláshoz és munkavégzéshez is bátran viselhetünk. Az utcán is jól mutatnak, azonban ha divatosan szeretnénk őket hordani, akkor figyeljünk oda arra, hogy csak a nadrágunk legyen terepmintás. A teljesen military öltözék helyett javasoljuk hozzá a fekete vagy fehér felső választását.

Elegancia

Bár az otthoni munkavégzéshez jellemzően nem használunk ünnepi viseletet, a következő néhány hónapban már bizonyosan szükségünk lehet férfi elegáns nadrágra.

Fotó: Roman Samborskyi / Shutterstock

Testünk alkatához illeszkedő nadrágot válasszunk, amely egy inggel és egy zakóval bármely eseményen divatos külsőt kölcsönös számunkra. Míg nyáron akár fehér vagy barna színekben is gondolkodhatunk, addig a többi hónapban javasoljuk a sötétkék, illetve a fekete színeket.

(PR-cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában