PR cikk

2008.09.17. 11:07

Őszi akció a téglatermékekre ajándék DVD-vel

<p><text>Augusztus 25-től a Wienerberger akciót hirdet egyes külső falazati termékeire, valamint födém béléselemeire. Az akció keretei között a vastagabb, jobb hőszigetelő- és hőtároló képességekkel rendelkező falak építését lehetővé tevő termékeit a cég vékonyabbak árában kínálja.</text></p>

A közismerten minőségi termékek gyártásával, új építési technológiák (csiszolt téglatechnológia, vasbeton panelfödém) magyarországi bevezetésével, a minőségi munkát végző kivitelezőkkel való együttműködéssel is a magyar lakásállomány javításához hozzájáruló Wienerberger, mostani akciójával az ősszel lakásépítésbe kezdőket kívánja támogatni.


Az akció keretei között most azonos árért vastagabb falat építhetnek mindazok, akik szeptember 30-ig a Wienerberger alábbi termékeit megvásárolják.
- Porotherm 30 N+F áráért most Porotherm 38 N+F téglát adunk a készlet erejéig,
- Porotherm 38 HS áráért most Porotherm 44 HS lehet megvásárolni augusztus 25. és szeptember 30. között.
E termékek alkalmazása jobb épületfizikai tulajdonságokat biztosít a belőlük készült falazatoknak, így hőszigetelő falazóhabarcs használata esetén és minőségi kőművesmunkával nincs szükség a falazat kiegészítő hőszigetelésére sem.
A lakás ötödik felületén, a mennyezeten is biztosítható az egészséges lakóklímát adó kerámia felület, ha a Porotherm falakra Porotherm födém kerül.

Aki az akció időtartama alatt Porotherm kerámia födém mellett dönt, minden harmadik béléselemet ingyen kap (azaz az béléselemek ára az akció idejére, augusztus 25. és szeptember 30. között, 33 %-kal csökkent).
Az akcióban vásárlók ajándékba kapják a családi ház építését lépésről-lépésre bemutató „Te fogsz benne élni” című DVD-t, amennyiben adataikat a cég Belső vevőszolgálatára eljuttatják.
További információ www.wienerberger.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!