Szövetségben a békéért

2022.08.02. 21:34

Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt az Egyesült Államokban (videó)

A találkozóra a volt elnök bedminsteri birtokán került sor.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

ORBÁN Balázs; SZIJJÁRTÓ Péter; NÉMETH Zsolt; TRUMP, Donald; ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Donald Trump (b2) megbeszélést folytat a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án. A megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j3), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (j), valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója (b), Brian Jack tanácsadó (b3) és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója
Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor; a megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

Az eseményről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter videót is közzétett:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában