Világos feladat

2022.04.29. 19:26

Orbán Viktor: a veszélyek évtizede előtt állunk

Április 3-án az emberek egy világos döntést hoztak arról, hogy elvárják az ország vezetőitől, hogy a veszélyekkel szemben megvédjék őket.

A kormányfő közösségi oldalán azt írta: 

"Önök is látják, hogy milyen állapotok és milyen helyzet van Európában. Más természetű évtized áll előttünk, mint a mögöttünk hagyott évtized volt. A veszélyek évtizede az, ami előttünk áll. 

Háború van, ennek következtében egész Európában emelkednek az árak, mutatkoznak egy komoly energiaválság jelei, ennek következtében gyötrelmek előtt állnak az európai gazdaságok, és a járványok korából sem lábaltunk még ki. 

Április 3-án az emberek egy világos döntést hoztak arról, hogy elvárják az ország vezetőitől, hogy ezekkel a veszélyekkel szemben megvédjék őket, megvédjék Magyarországot, vagyis ki kell maradni a háborúból, és a kibontakozó európai gazdasági válság kérdéseire olyan válaszokat kell adni, amelyek lehetővé teszik, hogy az elért eredményeit Magyarország megőrizhesse."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában