Újabb sértegetés

2022.03.25. 12:46

Márki-Zay Péter: győzzétek meg a fideszes anyátokat! (videó)

Márki-Zay Péter az elmúlt hónapokban sokakat megsértett: kisebbségeket, fogyatékkal élőket, jobboldali szavazókat, nőket, vidékieket, idős embereket. Ma még tovább ment: az édesanyákról beszélt sértő kontextusban. És mindezt még viccesnek is találta a baloldal jelöltje.

Márki-Zay Péter időnként különböző csoportokat, társadalmi rétegeket sérteget: legyenek azok vidékiek, jobboldali szavazók, nők vagy fogyatékkal élők – a sort hosszan lehetne folytatni – írja az Origo.

A baloldal jelöltje ma egy kampányrendezvényen az alábbiakkal próbálta híveit szavazók toborzására buzdítani:

"Ha sikerül a fideszes agymosást semlegesíteni azzal, hogy önök a valóságot, az igazságot elviszik az emberekhez. Beszéljenek az emberekkel. A fiatalok győzzék meg a szüleiket és a nagyszüleiket. Csak ezen múlik! Ahogy viccesen szoktuk mondani:
GYŐZZÉTEK MEG A FIDESZES ANYÁTOKAT,
és akkor minden rendben lesz! Mindenki győzze meg a fideszes rokonait, szomszédait, könyörögjünk nekik: óriási döntés van a kezükben április 3-án” – hangoztatta Márki-Zay Péter.

Az anyázás nemhogy belefér Márki-Zay Péternek, de azt még viccesnek is találja. Sőt, nem csak ő, hiszen szavaiból egyértelműen kitűnik, hogy ez a „poén” közszájon forog a baloldali kampánystábban.

Elgondolkodtató az is, hogy híveit már arra kéri: könyörögjenek azért, hogy ismerőseik, rokonaik szavazzanak a baloldalra. Fontos megjegyezni azt is, hogy

NOHA SZÁMTALAN EMBERT MEGSÉRTETT MÁRKI-ZAY PÉTER, BOCSÁNATOT EZIDÁIG EGYSZER SEM KÉRT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában