Felelőtlenség

2022.03.01. 18:39

KTK: amikor a szomszédban háború zajlik, a baloldal olajat önt a tűzre

A baloldal olajat önt a tűzre - így reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) a baloldal és miniszterelnök-jelöltje keddi tüntetésére. Azt írták: amikor a szomszédban háború zajlik, a baloldal mai akciója csak olaj a tűzre. 

Senkinek sem engedjük, hogy belesodorja Magyarországot a háborúba

– tették hozzá.

A kormány számára - folytatták - Magyarország és a magyar emberek biztonsága az első. "Éppen ezért magyar katonáknak ebben a konfliktusban nem szabad részt venniük, ahogyan fegyvereket sem szállítunk Ukrajnába" - olvasható a kommünikében.

A KTK szerint a baloldal és annak miniszterelnök-jelöltjének felelőtlen viselkedése, meggondolatlan mondatai veszélyt jelentenek Magyarországra és  a magyar emberek biztonságára.

"Magyarország kormánya minden olyan szankciót támogat, mely közös megegyezésen alapszik" - rögzítette a közlemény, arra is kitérve, hogy a Nemzetközi Beruházási Bank kiutasítása Magyarországról nem szerepel egyetlen szankciós listán sem.

Arra kérjük a baloldal politikusait, hogy felelőtlen kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyar emberek biztonságát!

 - zárul a KTK közleménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában