Igen is meg nem is

2021.12.15. 15:33

Kerpel-Fronius Gábor elismerte, hogy részben ő terjesztette elő a Városháza eladását vizsgáló dokumentumot (videó)

Szerinte furcsa, hogy a házkutatás a Városházán történt.

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes az ATV Egyenes beszéd című műsorában elismerte, hogy Karácsony Gergely tett feljelentést a Városháza-ügyben, de szerinte furcsa, hogy a házkutatás a Városházán történt, miközben ettől független emberek tettek kétes kijelentéseket - írta a Magyar Nemzet. 

Kerpel-Fronius Gábor a műsorban elmondta, szerinte gúnyos, hogy az információkat Anonymus álcája mögött tették közzé.

Hangsúlyozta, a Városháza eladása nincs napirenden. Arra a kérdésre, hogy volt-e valaha, úgy reagált: tavaly novemberben megvitattak egy dokumentumot, ami feltérképezte, hogy mit lehet kezdeni a Városházával. Ezt a dokumentumot a főpolgármester rendelte, a főpolgármesteri kabinet tárgyalta. Itt több verziót is megnéztek, hogy mi lenne a gazdaságos, ebben valóban felmerült a Városháza eladásának a lehetősége is.

Azt is elmondta, hogy részben ő volt az előterjesztő, a főváros vagyonkezelőjével készítette az előterjesztést. De úgy döntöttek, hogy az eladás kizárható a Városháza esetében.

Mint ismert, egyszerre több helyszínen tartott házkutatást a Városháza-üggyel kapcsolatban a rendőrség, Karácsony Gergely szerint kreált álbizonyítékok alapján szállták meg a Városházát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában