Sokkoló

2022.08.02. 14:16

Kettős életet élő multimilliomos sofőr végezte ki a 20 éves magyar lányt Londonban

Kiderült, hogy multimilliomos volt az a román férfi, aki Londonban brutálisan meggyilkolta, majd elásta a 20 éves magyar Ágnest. A férfi kettős életét még ismerősei előtt is titokban tartotta.

Egy londoni park erdős részén, fekete zsákba gyömöszölve találtak rá a mindössze 20 éves magyar lányra, A. Ágnesre. Nemsokára elfogták feltételezett gyilkosát, az építkezéseken betonkeverő sofőrjeként dolgozó, 64 éves Neculai Paizant, aki egy dekopírfűrésszel végezte ki Ágnest. 

A férfi a kihallgatásán elárulta, hogy ismerte az állítása szerint Dóraként bemutatkozó nőt, akiről viszont azt mondta, hogy úgy szerette, mint apa a lányát, annak ellenére, hogy számos pucér fotót találtak nála Ágnesről. A férfi több ellentmondásos vallomást is tett: például elismerte, hogy Ágnes többször is levetkőzött előtte, de arra a kérdésre nem válaszolt egyértelműen, hogy szexeltek-e vagy sem. 

A férfi a gyilkosságot mindvégig tagadta, azt állítva, hogy utolsó találkozásuk alkalmával Ágnes kábítószeres teát adott neki, amitől elájult. Mire magához tért, addigra Ágnes nyomtalanul eltűnt. 

A legutóbbi tárgyaláson sokkoló képkockákat tártak a bíróság elé: a zsaruk megtalálták az utolsó térfigyelő kamerás felvételt, amin Ágnes még életben van, a videón pedig nem máshova ballag be, mint Paizan nyomorúságos konténerlakásába, a londoni Action Roadra, ahonnan aztán nyomtalanul eltűnt.

Az ajtók bezárulnak mögötte. Ez az utolsó alkalom, hogy Ágnest élve látják a videókon

 – mondta Jacob Hallam ügyész.

A baljóslatú felvételnek azonban még szörnyűbb a folytatása, ezen ugyanis az látható, ahogy nagyjából fél óra múlva a sofőr kilép a lakásásból – már Ágnes nélkül – és véres foltokat próbál eltűntetni a kezéről egy közeli csapnál, később pedig Ágnes holmijait, és egy nagy dobozban a nő holttestét is kihozza, amit a kocsija csomagtartójába tesz. A holttestet később egy kukába rejtve tolta el a közeli parkhoz, majd ott elásta. 

Az is kiderült, hogy bár Paizan egy nyomortanyán tengette életét, ahová még a vizet sem kötötték be,

valójában soha nem volt szegény, mi több, multimilliomosnak számít: másik lakása, mely az ő nevén van, a londoni Notting Hillen, a Peel Streeten áll, és átszámítva nem kevesebb, mint 340 millió forintnyi fontot ér – írja a Daily Mail alapján a Bors.

A férfi rejtélyes, kettős életéről még a közeli ismerősök sem tudtak, még csak nem is sejtették, hogy a templom egerének hitt ismerősük valóságos luxusban is élhetné az életét, vagy (legalábbis papíron bizonyosan) egy több száz milliós ingatlan birtokosa.

A bíróság a napokban életfogytiglanra ítélte a gyilkos sofőrt. 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!