Veszteség

2021.12.23. 06:03

Sokkoló: pucéran, egy pincében találtak rá az eltűnt 19 éves tinilányra

Váratlanul a kollégiumából tűnt el egy fiatal lány, akit a rendőrök hosszú nyomozás után tudtak csak megtalálni. Döbbenetes, mi történt a diákkal.

Sokkot kapott a család, amikor imádott 19 éves lányuktól egyetlen szó üzenetet kaptak. Madelyn Allen üzenetében csak annyit írt: „Szeretlek!”. Ezután nem hallottak többet felőle és másnap hivatalosan is eltűntnek nyilvánították a hatóságok.

Az eltűnt főiskolai hallgatót egy férfi házának a pincéjében találták meg, majdnem egy héttel azután, hogy eltűnt a kollégiumából. A nyomozók a 19 éves Madelyn Allent a 39 éves Brent Brown otthonából mentették ki. A tinédzserre meztelenül és szénnel borítva találtak rá, drámai kimentése során, miután sikerült bemérniük a telefonját.

Brown állítólag azt mondta a nyomozóknak, hogy egy szexuális szerepjáték részeként megkötözte Madelynt és elvette a telefonját. Madelyn azonban azt mondta, hogy akarata ellenére tartották fogva, és a férfi arra kényszerítette, hogy szexeljen vele, mert megfenyegette a családját.

Kiderült, hogy Madelyn és Brown online találkoztak a Kik nevű ingyenes üzenetküldő mobilalkalmazáson keresztül. A fiatal lány pedig beleegyezett, hogy találkozzanak személyesen is. Ezután küldte el családjának az ominózus üzenetet.

A nyomozók a megdöbbentő ügy kapcsán még folytatják az adatgyűjtést. Vannak bizonyos szempontok, amelyeket még mindig nem sikerült teljesen megérteniük. 

Brownt emberrablás, nemi erőszak, tárgyi erőszak és az igazságszolgáltatás akadályozása gyanújával tartják fogva – írja a Mirror oldala alapján a Bors.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!