Bomba a teste...

2022.07.26. 11:55

Az 53 éves Jennifer Lopez elárulta az örök fiatalság titkát

Jennifer Lopez frissen ment hozzá Ben Affleckhez, és nemrég ünnepelte az 53. születésnapját is, de simán letagadhatna 20 évet a korából. Bőrének fiatalsága tényleg ámulatba ejtő, de ez nem csak a géneken múlik. Elárulta, mi a titka.

Jennifer Lopez szépségéről vallott. Az énekesnő és színésznő húszéveseket megszégyenítő módon fiatalos és szexi még 53 évesen is, az egész világ tudni szeretné, mi a titka. Lopez most erről mesélt – írja a Daily Star nyomán az Origo.

Ahhoz, hogy a bőre ilyen ránctalan és fiatalos legyen, természetesen használ krémeket a sztár, de bevallása szerint a következőkre mind szükség van: 30 faktoros napvédő krém, arcszérum, egészséges életmód, táplálékkiegészítők, sok víz. Bevallása szerint a legnagyobb titka, amivel akár 10 évet is fiatalodhat egy éjszaka alatt, az nem más, mint az alvás.

„Ha minden éjjel legalább hét–kilenc órát alszunk, az megváltoztathatja az életünket. Néha felébredek, és azt mondom: Hűha! Tíz évet vesztettem a koromból!” – üzente J.Lo.  Még azt is hozzátette, hogy ő becsempészte a kiváló minőségű olívaolajat is a szépségtükkjei közé, így érdemes lehet azt is bevetni némi arckrémmel összekeverve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!