Elég kínos...

2022.04.22. 16:50

Olyat tett az apa, amikor kiderült, hogy lánya lesz, amire senki sem számított

Rendkívül kínos pillanatot vettek videóra. Mondanunk sem kell: a felvételt milliók látták.

Nem épp úgy alakult egy hazánkban annyira még nem elterjedt, de a tengeren túlon igencsak népszerű, születendő baba nemét felfedő videó, ahogy azt a család eredetileg tervezte. Kc Fulton TikTok-oldalán osztotta meg a pillanatot, amikor egy- és hároméves kislányuk mellé érkező harmadik gyerkőcről kiderült: bizony ő is kislány lesz. Az apa erre hangos káromkodásba kezdett, dühösen fel-alá járkálva. Bár az asszony a posztban úgy fogalmazott, "esküszöm, boldog", a netezők erről nincsenek maradéktalanul meggyőződve.

 

Noha a közel 44 milliós megtekintésnél járó videó alatt a hozzászólások ki vannak kapcsolva, a családanya többi posztja és Twitter-oldala megtelt kommentekkel. A hozzászólók többsége szerint bármennyire is igyekeznek viccesen eladni a dolgot, itt bizony komoly gondok vannak. Miután a nő egy másik videóban bemutatta, a férfi milyen szeretettel bánik lányaikkal, az egyik hozzászóló például nagyon találóan a következőket írta:

Most minket akarsz meggyőzni vagy magadat?

Másik is arról beszéltek: ez a lányokra is hatással lehet, ha látják, apjuk hogy reagál arra, hogy nem fia lesz. Megint más úgy fogalmazott:

Szerencse, hogy nem fia lesz, akit olyanná nevelhet, mint amilyen ő maga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!