Szerelem

2022.04.14. 07:11

Jennifer Lopez elmesélte, hogyan kérte meg a kezét Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck újra jegyben járnak, amiről az énekesnő hosszabban is mesélt a blogjában.

Ben Affleck húsz év után másodszor is eljegyezte Jennifer Lopezt, amit az énekesnő gyémántgyűrűjéről kezdett el gyanítani a sajtó, azóta pedig ő maga is megerősítette – sőt a rajongói hírlevelében hosszabban is mesélt róla.

 

"Elképzelted valaha, hogy a legnagyobb álmod valóra válik? Szombat este a kedvenc helyemen a világon (a pezsgőfürdőben) a gyönyörű szerelmem féltérdre ereszkedett, és megkérte a kezem. Teljesen eszemet vesztettem, csak a szemébe néztem egyszerre mosolyogva és sírva, és igyekeztem felfogni, hogy 20 év után ez újra megtörténik. Szóhoz sem jutottam, ő pedig azt kérdezte: Ez egy igen? Természetesen IGEN-t mondtam, ez egy IGEN" – írta Lopez.

 

Az énekesnő azt is elismerte, hogy nem volt egy különleges lánykérés, de neki így is a világ legromantikusabb tettének számított.

"Csak egy csendes szombat este volt otthon, és két ember megígérte egymásnak, hogy örökre ott lesznek a másiknak" – áradozott az Origo cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!