Nagyvilág

2017.03.22. 08:13

9 világhírű színész, aki minden filmjében megismétli a jellemző gesztusait

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legnagyobb filmrajongóknak biztosan feltűnt már, hogy a színészeknek vannak visszatérő mozdulataik. Vagy mégsem? Bebizonyítjuk, hogy így van. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legnagyobb filmrajongóknak biztosan feltűnt már, hogy a színészeknek vannak visszatérő mozdulataik. Vagy mégsem? Bebizonyítjuk, hogy így van. 

Johnny Depp kalapja

Nem tudná elképzelni Jack Sparrowt, Willy Wonkát vagy Mad Hattert kalap nélkül. A rajongói pedig megjegyezték, hogy a színész a való életben is szívesen hord kalapot.

Samuel L. Jackson beszédei

Samuel L. Jackson imád szónokolni, első beszédét a Ponyvaregényben tartotta, és azóta imádjuk.

Leonardo DiCaprio briliáns pohárköszöntői

Senki más nem emeli úgy a poharat, mint Leonardo DiCaprio. Először a Titanicban tette meg Jack Dawsonként, amikor fiatal volt és szerelmes. Aztán megismételte a Django elszabadul, A Wall Street farkasa és a Nagy Gatsby című filmekben is.

Tom Cruise sprintelése

A fuss úgy, mint Tom Cruise akár szállóigévé is válhatna, a színész ugyanis minden filmjében fut valahova, ráadásul nem számít, hogy milyen körülmények vannak körülötte, ő megállíthatatlan.

Harrison Ford és az ujja

Harrison Ford szeret másokra mutogatni, először a Star Warsban szegezte az ujját másra, de szinte minden filmjében szerepel egy ilyen mozdulat, leginkább akkor, amikor valaki az útját állja.

Michelle Rodriguez, az amazon

Ha Michelle Rodriguez szerepel egy filmben, akkor biztos lehet benne, hogy jobban harcol, mint akármelyik férfi. A színésznőnek ráadásul nem csak a gesztusai, de a ruhái is hasonlóak a filmjeiben.

Tim Roth, a laza

A brit színészt mindig úgy ábrázolják, mint aki mindig megtalálja az okot egy kis pihenésre a karosszékben.

Mel Gibson, a pucér

Mel Gibson testét sokkal többször láthatjuk meztelenül, mint a többi férfi színészét.

Brad Pitt, az éhes

A színészek valódi emberek, ezért ne lepődjünk meg, ha esznek a kamera előtt, viszont Brad Pitt szinte mindig benyúl valamiért a hűtőbe.


Azt gondolta, hogy minden ott van, amit a tévé képernyőjén keresztül lát? Nem is hinné, hogy sokszor csak a zöld háttér előtt szerepelnek a színészek.

Igazi filmrajongó? Akkor a következő pillanatok biztos, hogy ismerősök lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!